Events

 

Fra tid til anden afholder jeg specielle events, temaaftner og vinsmagninger for at skabe oplevelser for dig og dem, du holder af.

1. juni kl.12-15: pesto og tapenadesmagning. Fra ny leverandør kan I gratis smage på pestoer og tapenader til lækkert brød. Og der kan tilkøbes et glas vin til 50-70 kr.

13.juni kl.17-19.30: Dybrød, iskold og boblende lambrusco finder du ikke på hvert gadehjørne i Brønshøj eller København men Vinbaren har Carlo Merollis lambrusco. Et glas af sommer hittet sammen med charcuteri for 150 kr – det anbefales at prøve af.

20. Juni kl. 18-20: Vinsmagningsaften. “En lokal Brønshøj-borger bakker op”. Henrik Møller Jacobsen fra Edelsmindevej fortæller om de vine jeg udvælger til aftenen – og lur mig om ikke han finder på historier. Måske får han ledsagelse af en god ven fra lokal-området, som kan noget med en guitar. Vi skal smage på 5 forskellige italienske vine og undervejs serverer jeg italienske lækkerier. Prisen er 275 kr. Tilmelding i Vinbaren eller på kontaktformularen.

Ønsker du at afholde arrangement i alternative og hyggelige omgivelser midt i Brønshøj, så hjælper jeg gerne med lokaler og med italienske delikatesser som forplejning.