Events

 

Fra tid til anden afholder jeg specielle events, temaaftner og vinsmagninger for at skabe oplevelser for dig og dem, du holder af.

7. December kl. 15-17 når vinbaren lukker udstilles og sælges filtede sutsko til børn og voksne, varme ponchoer i klø-fri uld, baby-body’er i baby Marino-uld og flotte duge i forskellige størrelser. Jeg serverer et glas chianti vin som du kan nyde sålænge du undersøger om der er noget du kan bruge.

Uge 50: Mine bedste bud på Julens vine til and, flæskesteg mm er åbnet og der vil være smagsprøver på dem alle – montepulciano riserva, valpolicella ripasso, Quindici danese og Primitivo/merlot. Sålænge jeg har dem hjemme kan du købe med hjem og ellers bestiller jeg hjem så du har vinen inden jul.

Hele december måned vil det berømte “smagebræt” indeholde vine fra Piemonte (barbera, sette vigne og “toto”) – det er GODT og koster fortsat kun 100 kr for 3 glas.

 

 

 

Ønsker du at afholde arrangement i alternative og hyggelige omgivelser midt i Brønshøj, så hjælper jeg gerne med lokaler og med italienske delikatesser som forplejning.