Events

 

Fra tid til anden afholder jeg specielle events, temaaftner og vinsmagninger for at skabe oplevelser for dig og dem, du holder af.

28. marts kl.18-20: QUIZ-aften med QUIZ-Master Erik Wied. Hold på 4 personer dyster i almen viden. Deltagelse koster 100 kr pr person og dækker Quiz samt 1 glas vin. Vinderholdet præmieres med vin til hver deltager. Denne aften tilbydes stort bræt med italienske lækkerier for 200 kr,  som kan deles af 4 personer. Tilmelding via kontaktformularen eller i Vinbaren.

Quiz-aften er nu fuldt booket

10.april kl.17-18: Hortonom Bente Mortensen fra Brønshøj fortæller om, hvilke spiselige planter der særligt egner sig til at dyrke i krukker og altankasser. Deltagelse koster 100 kr og inkluderer et glas vin til nydelse under foredraget. Der vil efterfølgende være mulighed for at købe  krukker og lækre spiselige planter med hjem. Tilmelding i Vinbaren eller på kontakt formularen.

23. Maj kl.18-20: Vinsmagningsaften. Vi skal smage på 5 forskellige dejlige italienske vine – hertil serveres italienske lækkerier i form af skinke, bresaola, salame, forskellige oste, lækkert brød og tilbehør. Prisen er 250 kr. Tilmelding i Vinbaren  eller på kontakt formularen.

Ønsker du at afholde arrangement i alternative og hyggelige omgivelser midt i Brønshøj, så hjælper jeg gerne med lokaler og med italienske delikatesser som forplejning.