Events

 

Fra tid til anden afholder jeg specielle events, temaaftner og vinsmagninger for at skabe oplevelser for dig og dem, du holder af.

26. September kl. 18-20: Vinsmagningsaften. Vi skal smage 5 udvalgte italienske vine og undervejs serveres skinke, salame, bresaola, forskellige oste og tilbehør. Pris 275 kr. Tilmelding i vinbaren, på “kontaktformularen” eller på 21411420

31.oktober kl. 18-20. Vinsmagningsaften – samme koncept som ovenfor beskrevet.

21. November kl.18-20: “ORD PÅ SNOR”. Ja IGEN …….. det var en stor succes sidste gang med fuldt hus i Vinbaren så derfor gentages arrangementet med HC Birkeland og Malene Falck. Repertoiret vil være nye sange og digte fra “Ord på snor” men også sange fra “Frikadelledigte” vil indgå. HC spiller fløjte, sax og mundharpe mens Malene spiller guitar og synger. Deltagelse koster 175 kr og inkluderer lidt lækre italienske specialiteter og et glas vin. Tilmelding nødvendig og kan ske på kontaktformularen, i Vinbaren eller på 21411420.

Ønsker du at afholde arrangement i alternative og hyggelige omgivelser midt i Brønshøj, så hjælper jeg gerne med lokaler og med italienske delikatesser som forplejning.