Events

 

Fra tid til anden afholder jeg specielle events, temaaftner og vinsmagninger for at skabe oplevelser for dig og dem, du holder af.

13. februar kl.18-20: Musikalsk hyggeaften med svenske Singer/songwriter Joachim Willumsen, der spiller såvel egne numre som covers. Joachim har spillet guitar siden han var 6 år, har optrådt på diverse festivaller og været finalist i svenske True Talent.

Deltagelse  koster 175 kr og inkluderer antipasti buffet og et glas vin. Tilmelding i Vinbaren eller betal 175 kr på mobile pay til 21411420 (husk at skrive “joachim”).

27. februar kl.18-20: Vinsmagningsaften med Jørn Knudsen Wine Pro. Jørn Knudsen har været i vinbranchen i adskillige år og har særlig indsigt i italienske vine. Han vil fortælle om en udvalgt menu af 6 forskellige, skønne italienske vine – heriblandt en fantastisk Amarone. Undervejs serveres charcuteri og italienske oste.

Deltagelse koster 295 kr.

Tilmelding i Vinbaren eller betal 295 kr på mobile pay til 21411420 (husk at skrive “vinsmagning”).

 

 

 

Ønsker du at afholde arrangement i alternative og hyggelige omgivelser midt i Brønshøj, så hjælper jeg gerne med lokaler og med italienske delikatesser som forplejning.